MailPoet tilaajien lisääminen csv-tiedostosta

MailPoet tilaajien tuonti esim. Mailchimpistä tai LianaMailerista on helppoa.

1. Valitse vasemmalta MailPoet ja klikkaa valikosta Tilaajat (eng. Subscribers)

2. Valitse ylhäältä Tuo (eng. Import)

3. Tämän jälkeen MailPoet kysyy, onko listasi puhdas.

Jos et ole lähettänyt listallesi hetkeen viestejä, poistanut vanhentuneita osoitteita tai sinulla on paljon feikkiosoitteita listallasi, listasi on luultavasti huono.

Huonolle listalle lähettäminen pilaa maineesi Gmailin ja muiden sähköpostiosoitteiden tarjoajien silmissä, joten tämä ei kannata. (Voit puhdistaa listasi esimerkiksi Clearout.io:n avulla tai olla yhteydessä minuun.)

Lisäksi MailPoet laittaa tilisi tauolle, mikäli lähetät huonoille listoille, sillä se huonontaa myös heidän lähetyspalvelimiensa mainetta.

Jos listasi on puhdas, klikkaa eteenpäin kohdasta a. Jos haluat lukea asiasta lisää, voit klikata lisäohjeita kohdasta b.

Image 2024-06-04 at 6.33.23 PM

4. Valitse kohta Upload a file ja lisää tiedosto kohdasta Valitse tiedosto. Klikkaa tämän jälkeen kohdasta Seuraava askel (eng Next step)

5. Valitse kenttiin oikeat tiedot alasvetovalikoista. Tärkein on sähköpostiosoitteet sisältävä sarake. Mikäli tarvitset muita tietoja, kuten nimitiedot, valitse myös ne.

Image 2024-06-04 at 6.44.33 PM

6. Pick one or more lists: Valitse lista, jolle haluat listan osoitteet lisättävän tai luo uusi lista

7. Set new subscribers’ status to: Jos sinulla on lupa lähettää henkilölle viestejä, valitse Tilaus voimassa.

8. Update existing subscribers’ status to: Mikäli tuot listaa, jossa on jo MailPoetista löytyviä nimiä ja haluat päivittää heidän tilaansa, valitse päivitettävä tila.

9. Update existing subscribers’ information, like first name, last name, etc.: Valitse tämä, mikäli haluat päivittää olemassaolevien tilaajien muut tiedot.

10. Assign tags: Mikäli haluat merkitä lisättävät tilaajat tunnisteella, valitse tunniste tai luo uusi.

Klikkaa lopuksi Tuo ja olet valmis.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Lisää ensimmäinen kommenttisi tähän artikkeliin